Bilim, Emek, Özveri…

Bahar Kupası Müsabakaları Ödül Töreni ile Sona Erdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversite öğrenci ve personeli arasında düzenlemiş olduğu “Bahar Kupası” etkinlikler düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Üniversitenin Battalgazi Tarım kampüsündeki Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, rektör yardımcıları ve idari yöneticiler ile derece alan öğrenci ve personeller katıldılar.

Törende masa tenisi müsabakalarında birinci olan Seyit Taştan, ikinci olan Furkan Papuşçu ve üçüncü Mükrime Çolak’a, Koşu da birinci olan Bilal Yeşilyurt, ikinci olan Miraç Tataroğlu ve üçüncü olan Abdurrahim Doğan’a, futbol müsabakasında birinci olan Kale Turizm İşletmeciliği MYO Takımı ve ikinci olan Battalgazi MYO Yerel Yönetimler Bölümü takımına ödüllerini Rektör Prof. Dr. Aysun Bay karabulut verdi. Törende Battalgazi MYO Yerel Yönetimler Bölümü takımı turnuvanın centilmenlik ödülü aldı.

Törende Rektör Prof. Dr. Karabulut, masa tenisi final maçını başlatırken kısa süreli olarak masa tensi de oynadı.