Bilim, Emek, Özveri…

Battalgazi MYO Öğrencileri Şehitliğin Bakımını Yaptılar

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından bu yıl da Malatya Şehir Mezarlığı’nda bulunan, asker ve polis şehitlerin mezarlarının bulunduğu Garnizon Şehitliği’nin gül fidanlarının bakımı ve genel temizliği yapıldı.

Battalgazi MYO Battalgazi Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarımı ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programlarının 1’inci ve 2’inci sınıflarında eğitim gören öğrenciler;  Battalgazi MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Tuncay Kan ile birlikte öğretim görevlileri şehitlikteki anıtta saygı duruşu ve İstiklal marşını okuyup, ardından şehitler için dua okudular.

Öğrenciler, öğretim görevlilerinin nezaretinde şehitlikteki tüm gül fidanlarının bakımını ve genel temizliğini gerçekleştirdiler.

Çalışma esnasında şehitliğe gelen bazı şehit yakınları öğrencileri tebrik ettiler.