Bilim, Emek, Özveri…

Hekimhan MYO öğrencileri için seferber oldular

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Ramazan ayı boyunca Hekimhan Mehmet Emin Sungur  MYO’da eğitim gören öğrencilerin kaldığı yurtta 100’er kişilik iftar ve sahur yemeğini karşılayan Kızılay’a ve Birlik Vakfı Malatya Şubesine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Karabulut, “Göreve ilk başladığımda ilk karşıladığım sorun Hekimhan’daki yurt binası sorunu olmuştu. Yaklaşık 100 öğrencimizi yerel dinamiklerimizin de deste ve katkıları ile açıkta bırakmadık ve yurt binasını yeniden faaliyete geçirdik.  Yurt binamızda kalan öğrencilerimiz için Ramazan ayı boyunca Kızılay Malatya Şubesi tarafından iftar, Birlik Vakfı Malatya Şubesi tarafından sahur yemekleri karşılandı. Bu güzelliğin yaşanmasında katkısı ve desteği olan herkese ve isimsiz bağışçılara teşekkür ediyorum.  Yine Hekimhan Kaymakamlığına  ve ilçedeki kamu kurumlarına, esnaflarımıza Hekimhan Mehmet Emin Sungur  MYO’ya sahip çıktıkları için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.