Bilim, Emek, Özveri…

Lise öğrencileri MTÜ Yerleşkesini Ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk kez bu öğretim döneminde düzenlenen Dönem Arası Tatil Programı kapsamında Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Dış Öğrenme Ortamları Çalışma ekibince planlanan gezi kapsamında öğrenciler Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Tarım Yerleşkesini  ziyaret ettiler.

Battalgazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut’da öğrencilerle birlikte geziye katıldı.

Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilk olarak üniversite bünyesindeki Turgut Özal Müzesi’ni gezdiler, ardından yerleşkede Ziraat Fakültesine ait  eğitim ve araştırma seralarını, laboratuvarları, kütüphane ve fakülte binalarını gezdiler.  Öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feridun Merter eşlik ederek bilgilendirmede bulunarak sohbet etti.

Liseli öğrenciler, üniversitede yemekhanesinde misafir edilerek ikramda bulunuldu.