MTÜ’de “Kariyer ve marka Sohbetlerine” AXA Sigorta CEO’su Ölken katıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde düzenlenen “Kariyer ve Marka Sohbetleri” toplantısına AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, katılarak Arapgir MYO Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Üniversite toplantı salonunda düzenlenen “Kariyer ve Marka sohbetleri” toplantısında öğrencilerle sohbet eden AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, öğrencilere “Her fırsat her dönem için geçerli değil”  hatırlatmasında bulunarak,  Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın. Hayata hep böyle bakın. Hayatınızla ilgili cesaretli olun. ‘Oldum’ diye bir şey yok. ‘Oldum’ diye düşünmeyin.  İşlerinizi rutine bindirmeyin, araştırmaya devam edin. İletişim her şeyin başı. İş hayatınızda iletişim köprülerini iyi kurun. Hayatta bazen planlar değişebilir. Mesleğinizi severek ve tutkuyla yapın. Ben sigortacılığın her aşamasında çalıştım. Severek yaptım, sevmeden olmuyor. İş hayatında bireysel başarı yoktur,  takım ruhu ile hareket edin.  Değişime açık olan uzmanlar fırsatı yakalıyor.  Fırsat olduğuna inandığınızda peşini hiç bırakmayın. Fırsatı yakaladığınızda ise mutlaka çok çalışın.  Farklı olun, sıradan olmayın. Mezun olurken kendiniz için fark yaratın.  Hiçbir zaman başladığınız noktada kalmayın. Sevdiğiniz işte uzmanlaşın.” dedi.

Sigortacılık sektörü ve sistemi hakkında da bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Arapgir MYO Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinden gelen soruları yanıtlayıp sohbet etti.

Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feridun Merter ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Yılmaz’da katıldı.