Anadolu Üniversiteler Birliği 3. AR-GE Proje Pazarı’na Katıldık

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) himayesinde düzenlenen 3. Ar-Ge Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Günleri 20 Mayıs 2024 tarihinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 3. Ar-Ge Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Fuarı programına TÜBİTAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, AÜB üyesi Üniversitelerin Rektörleri, akademisyenler, öğrenciler ve sektörden davetliler katılım sağladı.

Etkinlikte, Üniversitemizi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan GÜNDÜZ ve TTO Koordinatörü Doç. Dr. Deniz KORKMAZ temsil etti. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği bölümlerinden öğrencilerimiz Mühendislik ve Temel Bilimler alanında gerçekleştirdikleri 5 proje ile yarışmalara katılım sağlarken Erzincan’daki ortaöğretim okullarında öğrenim gören üniversite adayı öğrenciler de üniversitemiz tanıtım standına yoğun ilgi gösterdiler.