Bahar Şenlikleri Kapsamında Grup Majör Konseri Gerçekleştirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Bahar Şenlikleri etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Kampüsünde Grup Majör’ün konuk edildiği konser etkinliği düzenlendi. Konsere Malatya Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem, Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Vekili Mehmet Bulgurcu, çok sayıda akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli açılış konuşmalarında, “Öğrencilerimize karşı eksik olduğumuz yönlerimizi bilerek ve bazı sivil toplum kuruluşlarımızdan destek alarak bu tür organizasyonları yapmaya başladık. Öncelikle bu organizasyonun düzenlenmesi için görev alan öğretim görevlilerimize teşekkür ediyorum. Grup Majör’ü burada sizlerle buluşturan Değerli Hayatlar Eğitim Derneği’ne teşekkürlerimi sunuyorum. Daha sonra gerçekleştireceğimiz etkinliklerde katılımların daha fazla olmasını sağlamak adına öğrenci arkadaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Bu tür etkinlikleri her geçen zamanda daha da kalabalık gerçekleştireceğiz. Tekrardan hepinize iyi eğlenceler diliyorum ve organizasyonda emeği geçen sivil toplum kuruluşlarımıza ve birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem ise “Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak Bahar Şenlikleri adı altında bu hafta birçok etkinlik düzenledik. Bu etkinliklerden bir tanesi de bugün icra edeceğimiz konser olacaktır. Daha önce spor müsabakaları yapıldı ve onların ödülleri dağıtıldı. Rektör- öğrenci buluşmaları gerçekleştirildi. Bugün de bir konser etkinliği düzenliyoruz. Gençlik Buluşmaları ve Bahar Şenliği kapsamında gerçekleştireceğiz etkinliklere katılımlarınızı bekliyoruz. Konserin gerçekleşmesinde emekleri olan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Normalde bu etkinlikler Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yurtlarda gerçekleştirilecekti.  Bizim yurtlardan ziyade üniversitede gerçekleştirme talebimizi uygun gördüler ve bu sayede etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.