Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri Öğrencileri Tarafından Proje Sunumları Gerçekleştirildi

13 Haziran 2024 tarihinde Malatya Turgut Özal Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Proje Sunumları 2024 Etkinliği” çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirildi. Etkinlikte, açılış konuşmalarını Rektör Prof. Dr. Sayın Recep Bentli ile Rektör Yardımcısı ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sayın Orhan Gündüz yaptı. İki bölümün öğrencileri tarafından hazırlanan yapay zeka, oyun programlama, web tasarımı, mobil uygulamalar, masaüstü uygulamalar ve gömülü sistemler gibi güncel mühendislik konularında 146 adet projenin sunumu gerçekleştirilerek elde edilen sonuçlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.