Darende Bekir Ilıcak MYO Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projesi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu öğrencileri, eski okul sıralarını tekrar kullanabilir duruma getirmek için başlattıkları sosyal sorumluluk projesini sürdürüyorlar.

MTÜ Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçeye bağlı Aşağıulupınar mahallesine giderek burada bulunan 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nun sınıflarındaki aşınmış ve çizilmiş sıraları tespit etiler.

Onarılma ihtiyacı olan sıraları okulun bahçesine çıkartan öğrenciler, beraberinde getirdikleri ekipmanlarla sıraları tamir edip, ardından vernik ve cila sürerek çalışmalarını tamamladılar.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında eski okul sıralarını tekrar kullanabilir duruma getirmek isteyen MTÜ Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu öğrencileri daha önce de ilçedeki Balaban İlkokulu’nda çalışma yürütmüştü.