Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (Dhmi) 91. Yıldönümü Nedeniyle Etkinlik Düzenlendi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 91. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Park Alışveriş Merkezi’nde etkinlikler düzenlendi. Etkinlik; Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Milletvekili İhsan Koca, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli,   Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 7. Anajet Üs Komutanı Hava Pilot Albay Zeki Koltukoğlu, Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Altın, , Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü ile Akçadağ Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri katılım gösterdiği etkinlikte üniversitemizin ilgili alandaki bölümleri ve havacılık vizyonuna dair bilgilendirmeler yapıldı.

Açılış töreninin ardından DHMİ Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz katılım sağlayan konuklara sergi kapsamında açılan stantlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.