Kariyer Günleri Kapsamında Eğitimler Verildi

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde öğrencilerimize Kariyer Okulu kapsamında eğitimler verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitim programı kapsamında 4 günde 16 konu başlığı ile öğretim elemanlarımız tarafından üniversitemizin farklı bölüm ve programlarından öğrencilerimize sunumlar yapıldı.

Program açılışında konuşan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Cumali AYDOĞAN;

“Hafta sonu olmasına rağmen burada bulunarak eğitimlere katılım gösterilmesinin büyük bir fedakârlık” olduğuna dikkat çekti. Sürekli Eğitim Merkezi olarak kurum dışındaki paydaşlar ile üniversiteyi bir araya getirmenin yanında kurum içi paydaşlar ile de faaliyet göstermenin önemine değinen Aydoğan, ‘’üniversite hayatında bu tür eğitimlere katılmak bilgi ve birikim fırsatlarıdır. Bir yandan farklı konu başlıklarında farkındalık oluşmasına vesile olurken bir yandan da öz geçmişinizin zenginleşmesine vesile oluyor. Bu bakımdan siz kıymetli öğrenci arkadaşlarımızın burada bulunmasını çok önemsiyorum. Sürekli Eğitim Merkezi olarak sizlerden de gelecek olan eğitim taleplerini de değerlendirerek bu tür faaliyetlerimize önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz inşallah. Hayatınızda çok önemli ve özel bir döneme karşılık gelen üniversite hayatınızı daha verimli ve etkili hale getirmek için her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu vesile ile programımızın organizasyonunda emeği geçen rektörlüğümüze, Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne, bilgi ve birikimleri ile aramızda olan değerli hocalarımıza, idari personelimize, eğitim yeri tahsisi için Malatya Kent Konseyi’ne ve öğrenme azminiz ve heyecanınız ile bu salonu dolduran siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Kariyer Günleri kapsamında verilen eğitimlerin konu başlıkları:

Kariyer Planlama – Öğr. Gör. Atilla ÜNLÜ, Dış Ticaret – Dr. Öğr. Üyesi Metin KETBOĞA, Etkin Sosyal Medya Kullanımı – Öğr. Gör. Dr. Abuzer YEŞİL, Diksiyon ve Güzel Konuşma – Öğr. Gör. Mehmet ÖNDER, Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri – Dr. Öğr. Üyesi İnanç ALİKILIÇ, Etkili Zaman Yönetimi – Prof. Dr. Oğuzhan GÖKTOLGA, Finansal Okuryazarlık – Doç. Dr. Ahmet ŞİT, Akademik Kariyer Planlama – Doç. Dr. Özge KORKMAZ , Etkili İletişim Teknikleri – Öğr. Gör. Taha Yasin ATEŞ, Proje Yönetimi – Dr. Öğr. Üyesi Mehmet AYDOĞAN, Sanat Okuryazarlığı – Harun BARIŞ, Mobbing İş Yerinde Psikolojik Şiddet – PSK. Menekşe BALOĞLU, Profesyonel Sunum Teknikleri- Öğr. Gör. Cumali AYDOĞAN, Görsel Programlama- Dr. Öğr. Üyesi Fatih TOPALOĞLU, Doğal Dil İşleme- Doç. Dr. Serpil ASLAN, Kariyer Yolculuğunda Sağlıklı Adımlar- Öğr. Gör. Serkan BENTLİ