MTÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi açılış dersi Sanatçı Tuzcuoğlu’ndan

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin (MTÜ) bu yıl ilk öğrencilerini alan 4 yeni fakültesinden birisi olan Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde açılış dersi Sanatçı İpek Tuzcuoğlu tarafından verilecek.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bağlı Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde 40 ve Sahne Sanatları Bölümünde ise 19 öğrencisi ile bu yıl eğitim ve akademik çalışmalarına başladı.

-MTÜ-UZEM üzerinden

Sanatçı İpek Tuzcuoğlu’nun Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin 2020-2021 akademik yılının açılış dersi 21 Ekim Çarşamba günü sata 16.00’da Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi  (MTÜ-UZEM  ) üzerinden gerçekleştirilecek.  Sanatçı Tuzcuoğlu’nun açılış tersi aynı zamanda üniversitenin kurumsal sosyal medya hesaplarında da canlı olarak yayınlanacak.

ipek tuzcuoğlu