MTÜ ve Azerbaycan ADMİU Üniversitesi Arasında İşbirliği İstişare Toplantısı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Azerbaycan Devlet Medeniyet ve İncesanat Üniversitesi arasında yapılması planlanan işbirliği bağlamında Zoom programı üzerinde ilk toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya Azerbaycan Devlet Medeniyet ve İncesanat Üniversitesi’ni temsilen rektör yardımcıları Doç. Dr. Nigar Rüstemova ve Doç. Dr. Nizami Esedov, Müzik Sanatı Fakültesi Dekanı Doç. Dr. İrade Halilova, dekan yardımcısı Doç. Dr. Mehriban Kasımova, Müzik Tarihi ve Teorisi Bölümü bölüm başkanı Prof. Dr. Kamile Dadaşzade, Estrada Sanatı Bölümü bölüm başkanı Prof. Meryem Babayeva katıldılar.
Toplantıya Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ni temsilen rektör yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ersan Çiftçi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi dekan yardımcıları Prof. Elif Sanem Güleç ve Doç. Dr. Ferdi Karaönçel, üniversite dış ilişkiler birim başkanı Doç. Dr. Yeliz Gedik ve Radyo-Televizyon ve Sinema Bölüm başkanı Doç. Dr. Vefalı Enser katıldılar.
Toplantıda her iki üniversite arasında imzalanması planlanan işbirliği protokolü ve işbirliği kapsamında gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle ilgili ayrıntılar ve öğrenci değişimi gibi önemli konular görüşüldü.