MTÜ’de Kalite Yönetim Sistemi Semineri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ)  ve Fırat Kalkınma Ajansı işbirliği ile Yükseköğretim Kalite Güvence Sistemi çalışmaları kapsamında akademik ve idari personellerine yönelik olarak TS EN ISO 900 eğitim semineri verilmeye başlandı.

Üniversitenin Arslantepe Salonu’nda başlayan eğitim seminer de eğitimleri TSE Uzmanı, Baş Tetkikçi ve Eğitmeni K. Yaşar Efendioğlu tarafından veriliyor.

Seminerin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, kalite sistemini önemsediğini ve kendisinin de bu konuda uzun yılardan beri çalışma içinde olduğunu belirterek, “İşlerin ve süreçlerin aksamaması için sadece sonuç odaklı değil süreç odaklı olan, yatay iletişiminde aynı zamanda etkili olduğu bir kalite anlayışını benimsiyorum. Dedikodu değil de kalite konuşulsun istiyorum, neler yapılmalı, bu üniversite nasıl gelişmeli, konuşulsun istiyorum. Bireysel değil de kurumsal konuşulsun. Çünkü bizler hepimiz süreçlerimizi tamamlayıp buraya bir eser bırakacağız.” dedi.

Üniversitenin akademik ve idari personeline iki ayrı grup şeklinde Ocak ayı içinde iki ayrı seminer verilecek.