Rektör Karabulut’tan hastaneye bayram ziyareti

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Sağlık Bakanlığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini Kurban Bayramı ı nedeniyle ziyaret ederek, sağlık personeli, hastalar ve hasta yakınları ile bir araya geldi.
Rektör Prof. Dr. Karabulut, Sağlık Bakanlığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde Kadın Doğum Servisinde yatmakta olan hasta ve refakatçılarını ziyaret ederek,  bayramlarını tebrik edip, bir sorun yada talepleri olup olmadığını sordu. Acil şifalar dileyen rektör Prof. Dr. Karabulut, hastalara dezenfektan hediye edip, çikolata ikram etti.
Acil Servisi de ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Karabulut, Kurban Bayramlarını tebrik edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Sağlık personelinin fedakarca görev yaptığını belirten Rektör Prof. Dr. Karabulut, “Sağlık personelinin fedekarlık destanları yazdığı bir süreci halen yaşıyoruz. Herkesin kaçtığı, yaklaşmadığı uzaklaştığı hastalara sağlık personelimiz el uzatmakla kalmıyor, yüreğini veriyor, sevgisini sunuyor. Bu fedekarlığın farkındayız. O nedenle hastane personelinin moral ve motivasyonunun daha da yükselmesine üniversite olarak katkı ve destek sunacağız.”  dedi.