Orgeneral Küçükakyüz’e ve Bakan Yardımcısı Alpay’a ziyaret

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Aysun Bay Karabulut, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı ziyaret etti.

Kuruluş ve kurumsallaşma çalışmalarının yürütüldüğü Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Sivil Havacılık Yüksekokulu ile ilgili yeni dönem hazırlıkları da devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Karabulut, Sivil Havacılık Yüksekokulu ve diğer projelerle ilgili olarak Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’a yaptığı ziyarette fikir alışverişinde bulundu, destek taleplerini aktardı.

Rektör Prof. Dr. Karabulut,  Organeral Küçükakyüz ve Bakan Yardımcısı Alpay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.