Rektörümüz Prof. Dr. Recep BENTLİ Tebrikleri Kabul Etti

07.10.2022

Rektörümüz Prof. Dr. Recep BENTLİ Tebrikleri Kabul Etti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 15 Eylül 2022 tarihinde Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Recep BENTLİ ve Üniversite Yönetimi, Turgut Özal Müzesi fuaye alanında tebrikleri kabul etti.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi akademik ve idari personelinin yoğun ilgi gösterdiği törende Rektör Prof. Dr. Recep BENTLİ, bu onurlu göreve atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bütün personel ile tokalaştı ve tebrikleri kabul etti.

Rektör Prof. Dr. Recep BENTLİ, kabulde yaptığı konuşmada bu içten karşılama için tüm akademik ve idari personele teşekkür etti. Sayın BENTLİ konuşmasında “Yoğun ilgiden dolayı toplu tebrik kabul töreni düzenledik. Eğitim öğretimin başlaması vesilesiyle iş yükümüz çok fazla. Sizlerle birlikte Üniversitemizin gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Üniversitemizi akademik, sosyal ve kültürel olarak en iyi noktaya taşımanın gayreti içinde olacağız” dedi.

Tebrikleri kabul töreni, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.