TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Günleri

Üniversitemizde 22-25 Nisan 2024 tarihlerinde Battalgazi ve Yeşilyurt yerleşkelerinde ve ayrıca online olarak TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında bilgilendirme etkinlikleri düzenlenecektir. Bu etkinlikler aracılığıyla üniversitemizde öğrenim görmekte olan ön lisans/lisans öğrencilerine proje hazırlama kültürü kazandırmak ve projeler ile araştırma yapmaya teşvik etmek amaçlanmaktadır. Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımızın katılımını bekliyoruz.

UZEM’de yer alan çevrim içi (online) etkinliklere katılmak için https://uzem.ozal.edu.tr/ bağlantısını kullanabilirsiniz.

Kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan “TÜBİTAK 2209-A” kursundan ilgili etkinliğe katılım sağlayabilirsiniz.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı  Bilgilendirme Günleri Takvimi